У Дніпрі під час благодійної гастро-вечері зібрали 5 мільйонів гривень для потреб ЗСУ
Днями у Дніпрі відбулася благодійна гастро-вечеря на підтримку ЗСУ. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний".
13 ТОПових шеф-кухарів із України, Грузії та Азербайджану готували неймовірні страви та пригощали близько 140 гостей, а ведучі заходу проводили аукціон і розігрували 17 ексклюзивних лотів, серед яких :
- прапор від Валерія Залужного
- пляшка шампанського з останньої партії з Бахмутського заводу, який сьогодні знищено ворогом
- «Панно Перемоги» із 50-ти бойових шевронів різних бригад
- та інші не менш цінні лоти.
Проводив свій власний аукціон та створював незабутню атмосферу і співак Арсен Мірзоян.
Формат заходу – подарувати незабутні емоції, але провести час із користю та зібрати гроші на ЗСУ, щоб вони і надалі нищили ворога. До речі, серед шеф-кухарів, які приймають участь у заході є і діючі військовослужбовці.
Олександр Чуприна - є діючим військовослужбовцем 128-іі бригади ТРО ЗСУ, який приїхав для участі у заході прямо з передової на ці 2 дня, а також ще є у команді Олександр Ярош, який у складі мобільної вогневої групи збиває «шахеди» та захищає мирне населення Києва.
Це вже 16-та благодійна гастро-вечеря, яку ми проводимо в різних містах України, серед них 5-ть було за кордоном. Варто зазначити, що у Києві цей захід проходить на підтримку київських бригад, у Львові - львівських, у Дніпрі - дніпровських.
У результаті проведення заходу живими коштами, РЕБами та БпЛА було зібрано сумму еквівалентну 5млн гривень, які було передано бійцям 93-ї ОМБр "Холодний яр", 128 окремій бригаді ЗСУ ТРО м. Дніпро, 30-ї ОМБр ім. Князя Острозького, РУБпАк "Вирій" 241-ї (окремої бригади ТРО) та силам ППО.
Подивитися, що саме готували та як проходила вечеря, можна у нашому сюжеті: