У Дніпрі під час обшуку у затриманих закладників виявили наркотиків на суму понад 1,5 млн гривень

нарк

Правоохоронці вилучили наркотики на сумму 1,5 млн гривень під час обшуків за місцями проживання двох чоловіків 38 та 53 років та 53-річної жінки. Їх було затримано за підозрою у збуті наркотиків шляхом закладок, повідомляє Gorsovet.

7 грудня під час обшуків за місцями мешкання фігурантів поліцейські вилучили 50 сліп-пакетів з метамфетаміном вагою понад 500 г, майже 50 замотаних згортків з мефедроном, сліп-пакети з марихуаною, понад 140 різних пігулок, серед яких метадон, екстазі, сліп-пакети з порошкоподібною та кристалічною речовиною, електроні ваги, набої. Крім цього, поліцейські вилучили мобільні телефони з понад 200 фото з координатами місць закладок по місту, - йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Затриманим чоловікам та жінці слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання за злочин - до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

нарк1нарк2нарк3нарк4нарк5

Нагадаємо, у Дніпрі на пожежі знайшли жінку без свідомості, врятувати її не вдалося.