У Дніпрі після ракетної атаки частково відновив роботу Центральний автовокзал

Сьогодні внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждав автовокзал. Наразі там досі триває ліквідація ранкового обстрілу. Але силами працівників вокзалу, рятувальників та комунальних служб, в автовокзал було приведено у робочий стан основні посадкові перони та касові зони, – пише «Наше Місто» з посиланням на голову Профспілки автомобілістів і автоперевізників Дніпропетровської області.

Наразі на шляху до будівлі автовокзалу досі працює техніка. Задля ліквідації наслідків удару. Тому громадян закликають бути обережними, знаходячись там.

Тим не менш, автовокзал вже починає відновлюватися – квитки знову можна придбати за допомогою банківських карток у касах, а також на сайті 24bus.com.ua

«Перед придбанням квитків на сайті, уточнюйте, будь ласка, наявність рейсів у диспетчерів», – каже Михайло Тонконогий, голова Профспілки автомобілістів і автоперевізників
Він також додає, що до кінця дня планується повернути на платформи 100% рейсів. Але поки діють оперативні розклади, можлива затримка прибуття та відправлення до 10-30 хвилин.