У Дніпрі після ворожої атаки відновили роботу всієї критичної інфраструктури

ранок

Дніпро вистояв після чергової ворожої атаки у четвер, 29 грудня. Місто і комунальники результативно впоралися з новим викликом, повідомляє Gorsovet з посиланням на інформацію від Дніпровської міської ради.

Міська влада зробила все можливе, аби якомога оперативніше відновити роботу всієї критичної інфраструктури. Налагоджено конструктивну, ефективну  комунікацію міських служб  з приватними енергетичними компаніями ДТЕК та ЦЕК.

Після превентивного відключення електроенергії  тепловикам довелося запускати заново кожну з 375 міських котелень. З роботою, на яку при  старті опалювального сезону йде декілька діб,  вони впоралися за декілька годин.

Команда КП «Дніпроводоканал» оперативно запустила у роботу всі об’єкти водозабезпечення. Вода в оселі городян подається у штатному режимі з заданим робочим тиском.

За інформацію енергопостачальних компаній у місті на 06:00 працюють графіки планових стабілізаційних відключень, які діяли і раніше.


На понижувальній насосній станції (ПНС)  по просп. Миру, 59, яка була знеструмлена через стабілізаційне відключення електропостачання приватною енергетичною компанією ДТЕК, відновили живлення.  Водопостачання по просп. Миру, 35,43,49,55,63,61,75 запущено.

На 06:00 в роботі всі котельні комунальних підприємств «Коменергосервіс», «Теплоенерго», «Жилсервіс Дніпро» .

Через нестабільність енергетичної системи країни, спричинену обстрілами ворога об’єктів критичної інфраструктури держави, ситуація може змінюватися.

Окрім подолання наслідків чергової ворожої атаки,  міські служби Дніпра працюють цілодобово над плановими та аварійними ремонтами. За завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова, на всі термінові і поточні роботи завжди виділяється вся необхідна техніка та матеріали.

Тільки аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» за добу усунули 49 засорів на мережах водовідведення, а також 12 пошкоджень на мережах водопостачання.  Серед  ключових:

  • бульв. Слави, 13, Д-300 мм із землі;
  • вул. Героїв Рятувальників, 105, Д-700 мм у колодязі.
     

Куди звертатися

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12

Раніше ми писали, що на Дніпропетровщині відновлено графіки стабілізаційних відключень світла.