У Дніпрі по ринку ходить чоловік, якого бояться продавці

озерка

У Дніпрі на ринку Озерка уже не перший раз помічають чоловіка, який лається з продавцями. Дійшло до того, що як тільки вони його помічають, то йдуть від прилавка, або взагалі відмовляються продавати товар, повідомляє Gorsovet  з посиланням на власні джерела.

Кажуть, на вигляд чоловікові десь за 40 років, одягнений охайно, не випивший. Але чому до нього так ставляться ни ринку? Це вас точно здивує!

Чоловік розповів, що він не скандаліст, а завжди був за справедливість та чесніть, що дуже не потобається багатьом.

Від лається з продавцями, бо говорить, що набридло платити за повітря. Мало того, що ціни на продукти, овочі та фрукти недешеві, так тебе ще обважать, як мінімум на 150 - 200 грамів, та ще й обрахують. 

За його словами, з математикою у нього добре, а щоб переконатись у правдивості продавців, носить свої ваги. І після того, як йому продавець зважить товар, тут же при ньому переважує на своїх. І так він робить вже не перший рік. Чоловіка добре знають у своєму мікрорайоні у рідному місті, яке зараз знаходиться в окупації, звідки він приїхав до Дніпра через війну.

Нагадаємо, раніше ми писали 

З'явилося відео наслідків ворожого обстрілу по мирному Марганцю на Дніпропетровщині. Тихе спокійне місто спало. У той час, як окупанти гатили по ньому із "Градів", випустивши 40 реактивних снарядів.

Він мав багато друзів, першим приходив на допомогу і ділився останнім: загинув боєць з Дніпропетровщини. 11 липня 2022 року в бою за Україну при виконанні військового обов'язку під Слов'янськом героїчно загинув наш земляк, мешканець селища Первомайського Кавун Ігор Миколайович.