У Дніпрі подовжать термін дії учнівських квитків

автобус дицей

З 1 червня по 15 липня 2024 року учні 4-х та 9-х класів у Дніпрі зможуть і далі користуватися пільговим проїздом в громадському транспорті. Їхні учнівські квитки, термін дії яких закінчується 31 травня, будуть продовжені за допомогою спеціальної голограмної наліпки, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Рішення продовжити дію учнівських квитків було прийнято, аби школярі не втрачали можливість економити на проїзді під час літніх канікул. Наявність голограми на учнівському квитку буде чітким сигналом для водіїв та кондукторів про те, що документ дійсний.

Артем Трапезніков під час брифінгу 14 травня повідомив, що від закладів освіти очікують списки учнів для перевипуску квитків. Після отримання списків, «єДніпро» перевірить усю інформацію. Після завершення перевірки дані відправлять на друк, а готові учнівські квитки передадуть закладам освіти. Основною метою перевипуску є оновлення даних дитини.

Батьки, які ще не надали фото дитини, повинні це зробити. Фото має бути у форматі jpg, на світлому фоні, без зайвих елементів, і його потрібно надіслати класному керівнику. Більшість учнів 9-х класів ще не вирішили, чи залишатися в своєму закладі, чи подавати документи до інших, тому було вирішено продовжити термін дії учнівських квитків з голограмою на час канікул, щоб всі школярі мали можливість користуватися пільгами навіть влітку.

Якщо маєте питання щодо учнівського квитка – звертайтеся на гарячу лінію КП «єДніпро».

Номери телефонів: 067-876-94-49,

050-876-94-49,

063-876-94-94

Графік роботи: Понеділок-четвер: 09:00-18:00

П’ятниця: 09:00-16:45

Нагадаємо, учнівський квиток дає можливість школярам Дніпра користуватися електротранспортом безкоштовно, а автобусами — зі знижкою у 25 % не тільки під час освітнього часу, а й на канікулах.

За матеріалами Наше Місто.