У Дніпрі поліцейський врятував чоловіка, у якого стався епілептичний напад. Відео

MyCollages - 2022-12-01T121147.077

У Дніпрі поліцейський офіцер Піщанської громади разом із таксистом надали першу допомогу чоловіку, у якого стався епілептичний напад, повідомляє Gorsovet.

Поліцейський зафіксував постраждалого та звільнив йому дихальні шляхи ще до приїзду швидкої допомоги. Завдяки своєчасним діям чоловіка вдалося врятувати.

30 листопада поліцейський офіцер Піщанської територіальної громади Артем Денисенко прямував у службових справах у місто Дніпро. Наближаючись до світлофора, за перехрестям, він побачив таксиста, який метушився поряд зі своїм автомобілем, розмахував руками та кликав на допомогу. Правоохоронець увімкнув на службовому автомобілі проблисковий маячок та під’їхав до місця події. Таксист розповів, що під час руху у його пасажира стався епілептичний напад. Він викликав лікарів, а поліцейський почав надавати хворому першу домедичну допомогу - він зафіксував чоловіка, щоб той не міг травмувати себе, та звільнив йому дихальні шляхи. Потім передав хворого лікарям швидкої допомоги, - йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, під час пожежі на житломасиві Тополя у Дніпрі постраждав підліток.