У Дніпрі поліцейський затримав водія, який міг натворити багато біди (Фото)

впи

У Дніпрі поліцейський затримав водія, який міг натворити багато біди, повідомляє  Gorsovet з посиланням на Патрульну поліцію в Дніпропетровській області.

Знайомтесь, це інспектор Сергій Вознюк.

Він на службі в патрульній поліції Дніпра уже 5 років. Сергій любить свою роботу, радий допомагати людям, відповідальний та уважний.
Днями патрульний, прямуючи на власному автомобілі на робочу зміну, став свідком того, як на вулиці Робочій водій автомобіля Hyundai під час повороту виїхав на зустічну смугу, а потім не впорався з керуванням і врізався у бордюр.

Сергій одразу відреагував. Він під'їхав до кермувальника. Поліцейський помітив, що той має ознаки сильного алкогольного сп'яніння.

ив1

Він наказав водію залишатися на місці і покликав на допомогу колег. Патрульний екіпаж, що приїхав на місце події, запропонував водію Hyundai пройти освідування у встановленому законом порядку. Чоловік погодився.

Прилад Драгер підтвердив, що у крові водія алкоголь — 3,03 проміле. На нього склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП) та відсторонили від керування авто.

ив2

Нагадаємо, раніше ми писали

Усім покинути дачі: на Дніпропетровщині мешканців просять зателефонувати рідним

Їхав, бо знав, що на нього чекають: волонтер із Дніпра під обстрілами вивозив людей із Харкова