У Дніпрі попрощалися з 25-річною Інною, загиблою через ракетний удар по АЗС

6e846295361ede39

У Дніпрі попрощалися з Інною Одинець. 25-річна вагітна дівчина загинула внаслідок ракетного удару по АЗС 25 жовтня. Молода дніпрянка живцем згоріла у машині. 

Її чоловік дивом вижим та знаходиться у реанімації. Провести Інну в останній шлях прийшли родичі, друзі та багато небайдужих містян. Люди несли багато квітів, червоних троянд.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на "Суспільне Дніпро".

Інна та Максим Одинець одружилися за тиждень до цієї події. Подружжя очікувало на хлопчика.

Сестра чоловіка загиблої Тетяна говорить: після роботи її брат з дружиною заїхали на АЗС випити кави.

Він після роботи вирішив вивезти каву попити на заправці – дружина вагітна, погуляти ввечері, повітрям подихати...", – сказала вона.

25 жовтня ввечері через ракетний удар по Дніпру спалахнула автозаправка. Машина подружжя саме від’їжджала з неї, каже свекруха загиблої Марина.

Вибух був позаду автівки. Вони не встигли виїхати із заправки, стояли на виїзді, пропускали зустрічні машини", – розповіла вона.

Після вибуху чоловік загиблої Максим був при тямі та намагався врятувати Інну. Нині Максим у реанімації, у нього пошкоджено уламками внутрішні органи. Чоловікові зробили чотири операції, остання була зранку 27 жовтня.

Хлопчик, який перед ними виїхав, – дуже велика подяка, бо він врятував мені дитину, він своєю машиною доправив до лікарні", – сказала мати Максима.

Наразі рідні збирають гроші на лікування Максима, каже мати.

Тиждень – і овдовів, я не знаю, як він це все перенесе, поки нічого не знає. Весь час цікавиться: як моя Інночка, де моя Інночка? Я не витримую цих питань", – каже мати.

Інна працювала касиркою у торговельно-розважальному центрі. Колега Роман каже: дівчина завжди посміхалася і підтримувала.

Коли дізнався, я був у шоці. Жахливо, вагітна дівчина, з дитиною, і навіть думки не було, що там Інночка. Ми з нею тиждень тому розмовляли, вона виставляла фото зі свідоцтвом про шлюб, я написав, привітав, вона каже: хлопчика чекаю, 1 грудня має бути", – розповів колега.

Попрощатися з Інною прийшли пів сотні людей. Це – рідні дівчини, друзі, колеги та сім’я її чоловіка Максима.

Нагадаємо, що ввечері 25 жовтня, близько 21.14, ворог вдарив по одному з районів міста Дніпро. Внаслідок удару спалахнула пожежа на автозаправці.

Ракетний удар по Дніпру забрав життя вагітної пасажирки «Таврії» на імя Інна та ще одного працівника АЗС - Дмитра.

Двоє поранених на АЗС у Дніпрі не уникнуть інвалідності.

Раніше ми повідомляли, Ракетний обстріл Дніпра: як відновлюються багатоквартирні будинки, що постраждали 10 жовтня.