У Дніпрі представники підприємств перепрофілювалися та допомагають армії

вмес

Сьогодні, 17 березня, у ДніпроОГА відбувся брифінг, в якому взяли участь представниками підприємств, які перепрофілювалися та допомагають армії. Серед учасників - підприємці Влада Миколюк, Олексій Алєксєєв, Станіслав Касян-Шаінський. Про це повідомляє Горсовет з місця подій.

Владислава Миколюк

вмес1

Хочу розповісти про цікавий досвід у нас є агенція і ком’юніті, де 260 підприємців різних напрямів -  скло ювелірка меблі тощо.

Раніше ми обмінювались потребою і можливістю, але під час війни ми сформували потужний віртуальний штаб допомоги.

Відповідальні по напрямках всієї робити: від пошиття кариматів, до їжі, створення їжаків, шиття бронежилетів і багато чого, - розповіла Влада Миколюк.

Станіслав Касян-Шаінський

вмес2

До війни у нас була типографія, тепер ми працюємо з партнерами і залучаємо наше виробництво,  тепер  ми виготовляємо  каримати, військові частини і так далі. Також для біженців, - розповів Станіслав Касян-Шаінський.

Олексій Алєксєєв

вмес3

До війни в мене було виробництво брендованих сумок.
І після початку війни теж почали допомагати. 800 пов’язок ідентифікаційні, чохли на матраци, бронежилети і зараз запускаємо виробництво бронижилетів, розробили  модель зробили лекало і тепер виготовляємо їх, - прокоментував Олексій Алєксєєв.

Нагадаємо, раніше ми писали Перший рівень небезпечності: у Дніпрі оголосили про небезпечне метеорологічне явище    Дома разрушены, нет еды и лекарств: в Пологах критическая ситуация  Хорошая новость: под Николаевом пограничники и морпехи захватили грузовик, забитый боеприпасами