У Дніпрі пролунав вибух, є загиблі. Що відомо?

прильот

У вівторок, 25 жовтня, близько 21:14 у Дніпрі пролунав вибух. Його чули у багатьох районах міста, повідомляє Gorsovet.

За попередніми даними, це був прильот іранського дрону-камікадзе. Після вибуху почалася пожежа. Повідомляють, що зафіксовано ще один виліт "Шахідів" із окупованого Криму.

Також є інформація, що уламки ракети впали на автозаправку. Зараз триває ліквідація пожежі.

Дніпро. Зайнялася автозаправна станція БРСМ. Російські терористи запускали свої ракети по місту, але уламки снаряду впали на місцеву АЗС. Триває ліквідація вогню, - написав у телеграм-каналі заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

азс

 

 

Мер Дніпра Борис Філатов відреагував на ворожий прильот.

А щоб в вас, падлюки, пір‘я в роті поросло. Знову, схоже, прильот:( Чекаємо офіційної інфо від воєнної адміністрації, - написав Філатов у соцмережі.

бор

Пізніше міський голова додав інформацію про загиблих.

Наразі відомо, що загинуло мінімум дві цивільні особи: одна - в автомобілі, одна - на автомийці, що знаходиться поруч з АЗС. Також є двоє постраждалих.
Чекаємо інформації від ВА, - написав Борис Філатов у соцмережі.

азс1

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко надав офіційну інформацію щодо ворожої атаки на Дніпро.

Росіяни убили у Дніпрі двох людей, ще трьох поранили. Такі попередні дані після вечірньої атаки на місто. Ворог поцілив в один з районів Дніпра. Через удар сталася пожежа на автозаправці. Усі деталі з’ясовуються, - повідомив Резніченко.

азс2

Нагадаємо, вдень ворог обстріляв Нікопольський район Дніпропетровщини. Також ми повідомляли, що за даними Британської розвідки, росія не може забезпечити своїй армії необхідну підтримку з повітря та швидко втрачає ударні гвинтокрили.

Також ми розповідали, що за даними Офіса генпрокурора, Дніпропетровська область зазнала найбільше ударів по об’єктах критичної інфраструктури.