У Дніпрі провели безкоштовну екскурсію до Дня закоханих – «На крилах Амура»

photo_2024-02-14 15.34.19

Легенди про почуття, занурення у життя історичних постатей та надзвичайні будівлі, які  прикрашають Дніпро та викликають  почуття. Все це сьогодні побачили та відчули дніпряни і гості міста, які прийшли на безкоштовну екскурсію «На крилах Амура».

 

«Екскурсію ми приурочили до Дня закоханих, аби гості та дніпряни закохувались у наше місто. Бо людина закохується у красу, а любить душу. І душа – це наші люди, видатні постаті Дніпра. Отже, розповіла  про їх особисте життя. А також про життя красивих будинків. Це 10 різноманітних локацій: від будинку Катеринославської Міської думи до Дніпровського Біг Бена, пам’ятника Грановському та інших  цікавинок Дніпра, в які неможливо не закохатись», - розповіла сертифікована гідеса, членкиня Всеукраїнської асоціації гідів Марина Рябова. 

 

Людмила Касьянова вже понад рік закохана у Дніпро. Але сьогодні вперше долучилася до екскурсії. 

 

«Я переселенка із Запорізької області. Вже півтора року живу тут. На цю екскурсію запросила мене подруга, і я не пожалкувала. Дізналась про історію кохання видатних постатей міста. Ця екскурсія підтверджує, що історія Дніпра дуже цікава та глибока», - ділиться Людмила Касьянова. 

 

Вікторія Василенко теж у Дніпрі вже рік. Жінка – вимушена переселенка з Маріуполя. І це вже третя її екскурсія, яку пропонує Туристичний  інформаційний центр Дніпра. 

 

« Це гарна нагода провести час з користю, познайомитись ближче з містом та хоч якось відволіктись від новин», - каже Вікторія Василенко.

 

На двогодинну  екскурсію «На крилах Амура» прийшли 14 лютого  пів сотні дніпрян та гостей міста.

 

«Туристичний інформаційний центр разом з гідами Дніпра продовжують проводити безкоштовні екскурсії, знайомити з містом. Оскільки такі заходи є і своєрідною терапією для дніпрян та гостей міста. Ми вже запланували наступну екскурсію «Дніпровські блукання нескореним містом». Вона  відбудеться 22 лютого о 14:00. Попередня реєстрація відкриється в п'ятницю. Записатись на захід можна за номером: 067 602 60 90, або звернутись у fb месенджер @tic.dnipro. Тож запрошуємо всіх», - підсумувала начальниця Туристичного інформаційного центру Ольга Стасенко.