У Дніпрі провели перевірку ремонту в амбулаторії та укриття міської лікарні

img_9405

Сьогодні у рамках чергування у Дніпрі перевірили новий ремонт у амбулаторії та укриття у міській лікарні. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Чергова по місту Олександра Бодня, заступниця директора департаменту охорони здоровʼя населення ДМР, перевірила виконання поточного ремонту в амбулаторії у Таромському, а також укриття у міській лікарні.

В амбулаторії наразі працюють 8 сімейних лікарів, 2 лікаря-педіатра та психолог, з якими уклало декларації 13424 пацієнтів.

В будівлі за кошти міського бюджету було проведено поточний ремонт 1, 2 поверху повністю та частково 3, 4 поверху. Під час ремонту були оновлені холи, коридори, сходи та кабінети лікарів та адміністрації Центру. Також відремонтовані кабінети щеплення та маніпуляційний кабінет, замінено освітлювальну техніку, оновлена електромережа, сантехніка, двері кабінетів та сходи.

 
В закладі є дизельний генератор потужністью 9,5 кВт, для забезпечення безпереривності надання медичної допомоги.

Також є цілодобово відкрите найпростіше укриття, є запаси технічної, питної води, усіх необхідних медикаментів для надання невідкладної медичної допомоги.

 
Укриття міської лікарні розташовано у міській лікарні та облаштовані всім необхідним на випадок повітряних тривог.

В сховищі є запас води, медикаментів та їжі. Лікарі готові надавати медичну допомогу навіть під час ракетної небезпеки.

 
У сховищі обладнана операційна на 3 операційних стола і палата інтенсивної терапії. В операційній є апарати дихальної вентиляції легень. Встановлені генератори для безперебійної роботи обладнання. Є санвузли, що відповідають вимогам безбар’єрності.

 
Створено запаси їжі та води, а також ліків для надання невідкладної медичної допомоги. Під час небезпеки скористатися сховищем можуть всі охочі, не лише персонал та пацієнти. Укриття розраховано на 800 людей та працює цілодобово.

За матеріалами Наше Місто.