У Дніпрі п'яний чоловік викинув з п'ятого поверху собаку хаскі 19-річної дівчини

хаски

У Дніпрі п'яний чоловік скоїв справжнє звірство. Він викинув з п'ятого поверху собаку, яка належала 19-річній дівчині. Від отриманих поранень чотирилапий породи хаскі загинув. Інцидент стався у ніч на 21 липня на вулиці Волинській, повідомляє Gorsovet.

Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, знайшли біля будинку загиблого собаку. Очевидці розказали правоохоронцям, в якій квартирі мешкає ймовірний зловмисник. За указаною адресою поліцейські виявили двох громадян — господаря та його товариша. Обидва чоловіки перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Один із них поводився зухвало, почав штовхати патрульних. Його затримали із застосуванням фізичної сили та кайданок. Інший перебував в неадекватному стані через кількість спожитого алкоголю. Чоловікові викликали швидку. Лікарі надали йому медичну допомогу, - йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

На місце події прибула власниця загиблого собаки. 19-річна дівчина пояснила, що на деякий час залишила чотиралапого батькові свого товариша, аби той пригледів за ним. Дівчина висловила бажання писати заяву щодо цієї події. На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили обох чоловіків до відділку поліції.

Затриманим загрожує відповідальність за ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України. Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, днями аналогічний випадок стався у Кам'янському, де собаку викинули з вікна 7 поверху, це звірство бачили діти.