У Дніпрі ремонтують дорожнє покриття на Мануйлівському проспекті

313480093_1692888627757068_4700046923087962665_n

На проспекті Мануйловському упорядковують дорожнє покриття. Роботи виконуються у рамках ремонтів доріг національного значення, що пролягають через Дніпропо. Про це повідомляє Gorsovet, посилаючись на «Наше Місто».

Загалом на Мануйлівському проспекті, який є важливою транспортною артерією для лівого берега Дніпра, відремонтують близько 4000 кв. метрів покриття, повідомив Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури Департаменту благоустрою та інфраструктури міської ради Дніпра. В результаті замість вибоїн та напливів, що виникли у т.ч. через інтенсивний рух вантажного транзитного транспорту, на проспекті буде рівне і акуратне покриття.

Як відомо, з початком агресії проти України Кабінет міністрів своєю постановою №590 позбавив місцеву владу можливості проводити ремонтні роботи (крім аварійних). Тому міська влада не може упорядковувати дорожнє покриття на вулицях Дніпра, яке в низці місць потребує оновлення. Однак вихід зі складної ситуації було знайдено: у рамках розпорядження голови Дніпропетровської ОВ Валентина Резніченко Дніпро отримав можливість виконати ремонти доріг загального користування (або національного значення), які проходять через наше місто.

Загалом у рамках робіт з оновлення трас національного значення на території Дніпра відремонтують 55 тис. кв. м дорожнього покриття, повідомив Дмитро Коробов. Незважаючи на складності та затримки, що виникають через ворожі обстріли, їх наслідки та перебої з електроенергією, роботи планують виконати до кінця листопада.

Раніше ми повідомляли, що після численних заяв мера Дніпра Бориса Філатова у Держгеокадастрі спростили отримання документів для місцевих жителів