У Дніпрі ремонтують електротранспорт

IMG_20221230_190027

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на КП «Дніпровський електротранспорт».

Протягом дня комунальне підприємство виконало поточний ремонт 6 трамвайних вагонів та 3 тролейбусів. Також був проведений аварійний ремонт 3 тролейбусів та здійснено капремонт 40 метрів трамвайної колії. 

Задля виходу трамваїв на маршрути вночі очищено від бруду 81 стрілочний перевод. За день аварійно засипано 1 трамвайний переїзд. 

Протягом дня відремонтовано електрообладнання 2 тягових підстанцій та відновлено тросові кріплення контактної мережі в місці обриву, - сказано в повідомленні.

За інформацією ДМР, КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні провело технічне обслуговування 16 вагонів та усунуло 5 течій підземних вод. Виконано щоденний огляд 7 ескалаторів та поточний ремонт 1 ескалатору. Працівники метрополітену провели міжремонтне обслуговування розподільчої мережі та світильників аварійного освітлення підстанції на станції «Проспект Свободи».

КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні виконало 1 заміну блоків в дорожньому контролері та 1 наладку контролера. Також було відновлено 1 світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Гоголя та Паторжинського після ДТП.