У Дніпрі у чоловіка вкрали велику суму грошей, поки він мив своє авто на автомийці

MyCollages - 2022-08-27T161142.537

У Дніпрі чоловіка обікрали прямо на автомийці, коли він мив власну автівку. Здобиччю зловмисника стали 2,5 тисячі доларів та 1,5 тмсячі гривень, повідомляє Gorsovet.

Як розповіли у Патрульній поліції, в п'ятницю, 26 серпня, близько опівдні, на спецлінію 102 повідомили про крадіжку великої суми грошей у Новокодацькому районі.

Заявник розповівв, що мив на автомийці свій автомобіль і залишив на кілька хвилин без нагляду свою сумку біля авто. А після виявив, що з неї зникли гроші - 2500 доларів та 1500 гривень. Потерпілий підозрював, що їх украв водій автомобіля Renault, що перебував у той час неподалік, а потім поїхав вбік Набережної, - йдеться у повідомленні.

Завдяки камерам "Безпечне місто" вдалося відслідкувати вказаний автомобіль. Патрульні виявили Renault на вулиці Орловській. Біля авто перебував водій.

Поліцейські провели поверхневу перевірку авто та кермувальника, але викраденого не виявили. Також на місце події прибули співробітники карного розшуку. Під час спілкування чоловік спочатку заперечував свою причетність до злочину, але потім зізнався, що це він узяв гроші заявника та сховав їх на вулиці Орловській неподалік у кущах, - йдеться у повідомленні.

Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила сховані кошти. Підозрюваного доставили до відділку поліції. 

мойка1

мойка2

Нагадаємо, у Дніпрі пасажир почав душити водія маршрутки під час руху по Кайдацькому мосту.