У Дніпрі у парку Зелений Гай з'явився майданчик для тренування собак

sobaki-na-maidanciku-amp

У міському парку Зелений Гай на прохання місцевих мешканців облаштували майданчик для тренування собак зі спеціальним обладнанням. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний".

Як розповів директор КП "Міська інфраструктура" Олексій Тесля, мешканці неодноразово просили зробити майданчик для вигулу і тренування собак у парку. Тож локацію було облаштовано саме у тій місцевості, де містяни щовечора вигулюють своїх улюбленців. 

Тут встановлено різної висоти барʼєри, похилу стіну та комплекс під назвою "окоп". Всі тренажери витримують інтенсивні навантаження. Також на майданчику є лави та урни. 

Дніпряни залишилися задоволені новим майданчиком. Кінологиня Марина тепер постійно приходить сюди, аби вигуляти та потренувати своїх собак. Жінка вважає, що такі локації вкрай необхідні у великому місті. 

Заступниця директора департаменту парків та рекреації Анастасія Петренчук повідомила, що подібні майданчики облаштовані у скверах Прибережний та ім. Усачова. У планах продовжувати облаштування майданчиків для тварин. І закликала містян прибирати за своїми чотирилапими.