У Дніпрі у сквері Амурський парк облаштовують антипаркувальні стовпчики

photo_2024-02-03_13-49-20

У сквері Амурський парк у Дніпрі облаштовують антипаркувальні стовпчики. Це робиться для того, аби водії не залишали свої авто на зелених зонах і не пошкоджували газони. Проінспектував роботи директор департаменту парків та рекреації міської ради Володимир Чорний. Він 3 лютого чергує по місту. 

«Продовжуємо системну роботу з покращення зелених зон та зон рекреацій у місті. Виконуємо там благоустрій. У цьому сквері плануємо облаштувати точку водопостачання, аби можна було повноцінно поливати зелені насадження. Пофарбуємо лави, відремонтуємо ще один дитмайданчик. Розпочнемо це робити з потеплінням, коли буде суха погода. Також маємо намір облаштувати тут для містян яскраву фотозону», — розповів Володимир Чорний.

Заступник директора з благоустрою та утримання зелених зон КП «Міська інфраструктура» Іван Яловий нагадав: «Торік у цьому сквері замінили урни, відремонтували дитячі майданчики, зробили зовнішнє освітлення, обрізали дерева. Нині встановлюємо антипаркувальні стовпчики, аби машини не паркували на зелених зонах».

Місцева мешканка Наталія Сушко влітку організовує у сквері Амурський парк заходи для дітей. 

«Влітку проводимо тут різні активності для дітей: руханки, ігри. Дуже добре, що за цим сквером доглядають. А відтак — і перебувати з дітками тут приємно. Дякуємо!», – додала Наталія Сушко.