У Дніпрі в басейні під час тренування ледве не потонув юний спортсмен

бас

Нещасний випадок стався днями у одному з басейнів Дніпра з юним спорсменом. Під час заняття підводним плаванням 14-річний хлопець не винирнув на поверхню. Про це повідомила медпрацівниця Олена Ткаліч на своїй сторінці у соцмережі, передає Gorsovet.

Заняття спортом, тим паче професійним, завжди супроводжується підвищеними ризиками. Так сталося днями, коли хлопець 14 років під час заняття підводним плаванням не винирнув на поверхню басейну, - йдеться у повідомленні.

За словами медпрацівниці, тренер вчасно помітила, що з її подопічним сталося лихо, та витягнула хлопця на поверхню.

Тренер, що пильнувала за пловцями, одразу побачила це, миттєво витягнула хлопця на поверхню. Згідно протоколів, викликала бригаду екстреної медичної допомоги, негайно розпочала серцево-легеневу реанімацію. На момент прибуття бригади КП" ОЦЕМД та МК"ДОР" ( Radiy Shevchenko ) у складі лікаря Анни Курявської та фельдшера  Вікторії Сізової серцева та дихальна діяльність у парубка були відновлені, але зберігались порушення функціонування організму. Медиками надано кваліфіковану професійну допомогу, доставлено до профільного лікувального закладу. Дякуємо тренеру та бригаді за професіоналізм, - написала Олена Ткаліч.

медикимедики1

Нагадаємо, у Дніпрі ледве врятували жінку, яка прийняла антибіотик за порадою сусідки.