У Дніпрі вчителі отримують півціни на мобільний зв'язок: як це працює

photo_2024-04-08_17-57-58

Задля підтримки педагогів  Дніпра під час освітнього процесу, комунальне підприємство «єДніпро» разом з одним з великих мобільних операторів України надає знижку 50% на користування пакетом послуг на 12 місяців. Отримати знижку можна в рамках проєкту «Освітяни на зв’язку» – про це повідомляє «Наше місто».

 
 Аби підключити послугу, адміністрація садочка або школи має заповнити спеціальну форму для реєстрації, – розповідає Артем Трапезніков, директор КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міськради. – У ній потрібно вказати прізвище, ім’я та по-батькові, назву закладу, посаду та номер телефону співробітників, що бажають долучитися до цієї пропозиції. Після цього співробітники «єДніпро» обробляють інформацію й разом з мобільним оператором готують індивідуальні конверти з промокодом та інструкцією для активації пакета.
 
Після отримання промокоду, працівникам потрібно звернутись до одного з відділень  оператора, який є партнером акції у Дніпрі. При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код, та промокод для активації.  Після підключення знижки, в залежності від тарифного плану, плата становитиме всього 77,50 грн/міс, 100 грн/міс або 135 грн/міс. Варто зазначити, що Дніпро – перше місто в Україні, де запрацювала така акція. До цієї пропозиції долучено працівників шкіл та дошкільних закладів. Наразі вже 2 500 освітян отримали свій персональний промокод, а з ним і можливість користуватись послугами мобільного оператора на 50% дешевше. Цілком можливо, що згодом до них доєднаються медики.

 
Ця цікава пропозиція з’явилась у грудні минулого року, – згадує Оксана Бурцева, викладачка географії дніпровського ліцею № 130. – Я та мої колеги  виявили бажання взяти участь у проєкті «Освітяни на зв’язку». Представники оператора допомогли нам обрати тарифи та застосувати промокоди. Я підключила свій номер, а також номер своєї дитини зі знижкою 50%. Добре, що був варіант підключення своєї родини – можна обрати до 5 номерів. Тепер я можу бути на зв’язку завжди і з рідними, і з учнями. Оформила послугу на цілий рік.
 
Найближчим часом співробітники КП «єДніпро»  планують забезпечити 7 000 працівників акційною пропозицією. Надалі їх кількість буде зростати. Адже головна ціль проєкту – надати усім освітянам безперервний доступ до зв`язку.

За матеріалами Наше Місто.