У Дніпрі водій Jaguar, який протаранив швидку та легковик, дивом вижив у жахливій ДТП. Фото

дтп

43-річний водій автомобіля Jaguar, який напередодні на швидкості протаранив авто швидкої й легковик та перекинувся, став єдиним постраждалим у цій жахливій ДТП. Про це повідомляє Gorsovet.

дтп1дтп2

12-го серпня о 18:33 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Томська Самарського району міста, внаслідок ДТП перекинувся легковий автомобіль. За викликом одразу направлено Дніпровських рятувальників, у складі 2-х відділень.  По прибуттю надзвичайників до місця події встановлено, що сталась дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Водій легковика Jaguar здійснив зіткнення з легковиком Ford та спеціальним транспортним засобом Citroen, - йдеться у повідомленні ДСНС у Дніпропетровській області.

Після того, як автівка тричі перекинулась та легла на дорогі догори колесами, водія затиснуло між понівеченим транспортним засобом та дорожнім покриттям. На допомогу йому прийщли рятівники ДСНС.

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту припідняли легковик та звільнили водія, 1979 року народження. Постраждалого чоловіка госпіталізовано до лікувального закладу працівниками екстреної медичної допомоги. Також, надзвичайниками змито розлиті паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини. Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи, - додають надзвичайники.

дтп3дтп4дтп5дтп6

Про подробиці цієї ДТП ми писали сразу після того, як вона сталася. За попередними даними, водій Jaguar міг бути нетверезим. Також ми публікували відео наслідків аварії.