У Дніпрі водію тролейбуса довелося силою висадити нетверезого чоловіка, який плював у пасажирів

MyCollages - 2022-09-05T133933.475

У неділю, 4 вересня, стався інцидент у дніпровському тролейбусі. Водію довелось застосувати силу до нетверезого пасажира, який поводився агресивно. У Департаменті транспорту Дніпровської міськради прокоментували інцидент та розповіли, з якої причини водій висадив пасажира, пише Gorsovet.

04.09.2022 близько 17:25. Тролейбус інв. 2565 прямував за маршрутом №21. Поїзна бригада складалася з водія та учня водія, тролейбус працював без кондуктора. На зупинці «Площа Космічна» у бік ж/м Тополя сів пасажир у нетверезому стані. Під час поїздки поводився неадекватно: лаявся нецензурною лексикою, стукав по вікнах. На зауваження пасажирів (у салоні були діти) та поїзної бригади не реагував. На зупинці «вулиця Шинна» на вимогу водія заспокоїтися чи залишити салон пасажир став плюватися у водія та пасажирів, тож був примусово висаджений із тролейбуса.

Водій Костянтин ФОМІН, стаж роботи 2 роки, закінчив Навчально-виробничий центр КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР. Характеризується як сумлінний, виконавчий та неконфліктний водій.  - сказано в повідомленні.

Також у Департаменті транспорту міськради просять пасажирів дотримуватись Правил користування громадським транспортом та не заходити в салон у нетверезому стані. У разі аналогічної поведінки пасажирів водій чи кондуктор може вимагати від громадянина залишити салон рухомого складу. Також ці дії можуть призвести до притягнення особи до відповідальності за статею 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

Нагадаємо, що 4 вересня місцеві пабліки виклали відео про те, як на вулиці Шинній з салону тролейбусу вигнали пасажира. Чоловік наполегливо намагався повернутися в салон. Мабуть через це бригаді довелося застосувати фізичну силу. Після цього тролейбус зачинив двері та поїхав за маршрутом.

Нагадаємо, сьогодні у Дніпрі зміниться рух деяких трамваїв.