У Дніпрі встановили новий ШГРП RGC Production

a21f4060-9a0e-47f2-a0a2-724d0dff9e9c

Фахівці «Дніпрогазу», що працює під брендом Регіональної газової компанії РГК, готуються до нового опалювального сезону 2022-2023 років. 

Спеціалісти компанії завершили роботи з встановлення нового шафового газорозподільного пункту виробництва заводу RGC Production у Шевченківському районі міста.

Новітні ШГРП мають ряд важливих переваг:

• захищають газоспоживаюче обладнання дніпрян від коливань тиску;

• всередині ШГРП встановлено фільтр, який затримує дрібнодисперсні частинки, і вони не потрапляють у пальник колонки та газової плити. Це означає, що клієнтське газове обладнання не засмічується;

• cучасне обладнання, що розміщене в ШГРП, має тривалий термін експлуатації без необхідності проміжних ремонтів.  Виконання ремонтних та модернізаційних робіт на газових мереж Дніпра та Дніпровського району можливе завдяки вчасній оплаті дніпрянами послуг з розподілу газу.

Вчасні розрахунки за послуги газопостачання - це енергетична безпека, сплата податків та цілодобове безперебійне забезпечення Вашої оселі газом!

Просимо Вас здійснювати платежі за послуги доставки газу без комісій через онлайн сервіси 104.ua або в інший зручний для Вас спосіб.

• особистий кабінет на сайті 104.uahttps://cutt.ly/kL3Oq4Q

• оновлений додаток 104.ua