У Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова інспектують районні котельні

IMG_20230106_122623_165

Цього разу за дорученням міського голови перевірили котельні Чечелівського району.

Котельня на вулиці Янгеля. Від цієї котельні опалюються 54 будинки по вулицям Фабрично-заводська, Янгеля, А. Шепарда, Титова, Новокримська. Оскільки надходили скарги від мешканців вищезазначених вулиць, вирішили до інспектування додати і її.

«Все обладнання в робочому стані, а завдяки підтримці міськради, в котельні встановлено сучасне насосне обладнання», - розповів директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко.

На об’єкті встановлено 4 котли, зараз працює 2. Температура теплоносія, яка виходить з котельні, відповідає температурному графіку. Цього достатньо для будинків, які від неї отримують тепло.

Наступна - котельня, від якої опалюється близько 20 будинків, а саме: мешканці вулиць Будівельників, Енергетичної та Макарова. 

Завдяки підтримці міськради, тут, наприкінці 2022 року, встановлено потужний дизельний генератор, який під час блекауту може забезпечити роботу котельні.

«Я вдячний підтримці міськради, що ми можемо наші котельні оснащувати енергоустановками і в нас є достатній запас палива. Тобто у разі необхідності одразу ж запускаємо генератор. Він може працювати цілодобово, єдине, може знадобитись трохи часу для технічного обслуговування. Також цього року, в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду, було встановлено енергозаощаджувальні горілки. Попри війну ми змогли підготуватись до зими на достатньому рівні», — резюмував директор КП «Теплоенерго Андрій Клименко.

IMG_20230106_122931_032

Майстер теплової дільниці №3 Корсун Анатолій Миколайович розповів, що в котельні встановлено 4 котли. Але зараз працює 1, бо цього достатньо для забезпечення теплом всіх споживачів. 

Як тільки температура надворі почне знижуватись, котельня буде запускати ще котли.