У Дніпрі затримали чоловіка, який два місяці тому вбив дитину у Краснопіллі

уб1

У Дніпрі за підозрою у вбивстві 13-річного підлітка затриманий 60-річний чоловік. Зловмисник застрелив хлопчика через конфлікт з його батьками, повідомляє Gorsovet.

уб

Затриманому мешканцю Дніпра повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства малолітньої дитини та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу (п. 2 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, у серпні 2022 року 60-річний чоловік, маючи конфлікт з родиною потерпілого, зайшов до їх домоволодіння, де на той час перебував 13-річний хлопець. Переконавшись у відсутності батьків, здійснив вогнепальний постріл у дитину та наніс численні удари ножем по тілу. Від отриманих травм хлопчик помер на місці.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання та гаражному приміщенні підозрюваного вилучено гранати, пістолети, набої та холодну зброю, - йдеться у повідомленні прокуратури Дніпропетровської області.

Зловмисника затримано. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу - тримання під вартою.

уб2уб3

 

Нагадаємо, 13-річного хлопчика було вбито 19 серпня. Це сталося у смт Краснопілля під Дніпром в будинку, де він мешкав разом з батьками.