У Дніпрі затримали чоловіка, який під загрозою ножа зґвалтував у під'їзді 18-річну дівчину

затр

В Дніпрі правоохоронці затримали зловмисника, який напередодні з ножем напав на 18-річну дівчину у під'їзді. Інцидент стався в одному з будинків на житловому масиві Червоний Камінь, повідомляє Gorsovet.

Зайшовши за потерпілою у під'їзд будинку чоловік вчинив дії сексуального характеру відносно потерпілої, після чого пограбував її та втік. Злочин стався 4 вересня близько 22:40 в Новокодацькому районі міста. Поліцейські Дніпровського районного управління поліції спільно з працівниками відділення поліції № 3 встановили та розшукали злочинця, - повідомляє Нацполіція Дніпропетровської області.

Зловмисником виявився 43-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину та близько місяця тому звільнився з місця позбавлення волі. 

Чоловіка затримано, у вівторок, 6 вересня, слідчі відділення поліції повідомили злодію про підозру за вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.152 (зґвалтування) та ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство. 

Нагадаємо, у Дніпрі чоловіка затримали при спробі продати автомат Калашникова та гранату.