У Дніпрі затримали озброєну злочинну групу (фото, відео)

25-4

24 травня в ході реалізації оперативної інформації поліцейські управління карного розшуку та Дніпровського районного управління поліції із залученням працівників полку поліції особливого призначення затримали трьох чоловіків віком від 28 до 55 років.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Виявилось, що це фігуранти подій, що відбулися у грудні минулого року. Тоді троє чоловіків, представившись працівниками силових структур, пограбували жінку у під'їзді будинку та заволоділи її цінностями – грошима та ювелірними виробами.

25-2

Правоохоронці провели у підозрюваних ряд санкціонованих обшуків та вилучили 2 одиниці автоматичної зброї, близько 500 набоїв різного калібру, запал від гранати УЗРГМ, корпус гранати РГД-5, магазини під набої, шеврони СБУ, спецодяг, ювелірні вироби та інші речові докази, які можуть свідчити про причетність затриманих до злочину.

25-5

За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (грабіж) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Всім фігурантам повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Раніше ми повідомляли, Агресор завдав три ракетні удари по Кривому Рогу: частково знеструмлена Апостолівська громада.