У Дніпрі затримали причетного до вбивства 13-річного хлопчика

634e935ceed45022456441

Під час розслідування правоохоронці встановили, що до вбивства дитини причетний 59-річний місцевий житель. Про це повідомляє Gorsovet.

Відомо, що у серпні 2022 року в одному з будинків у Чечелівському районі міста Дніпра правоохоронці виявили тіло дитини з вогнепальним та ножовими пораненнями.

Близько двох місяців поліцейські ретельно збирали речові докази та вивчали їх.

634e935cde0e0021703950

Таким чином, 17 жовтня було проведено одночасні санкціоновані обшуки за місцем мешкання, у гаражі та інших приміщеннях, які належать фігуранту та його родичам. Обшуки проводились за участі кінологів зі службовими собаками та силової підтримки поліцейських полку поліції особливого призначення. В результаті правоохоронці вилучили гранати, понад 200 патронів, 9 пістолетів та понад 20 ножів. Також були виявлені автомобіль, перука, накладні вуса та борода, які чоловік використовував для маскування. Ці та інші речові докази долучені до матеріалів кримінального провадження. Окрім цього, поліцейські вилучили гранати та пістолети у двох членів родини фігуранта. Наразі троє чоловіків затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

17 жовтня за узгодженням з Дніпропетровською обласною прокуратурою 59-річному чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочинів. Ще двом чоловікам повідомили про підозру за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами.

Наразі досудове розслідування триває.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі підприємець судиться з бандою рейдерів, яку пов'язують з кримінальним авторитетом Наріком