У Дніпрі завдяки допомозі лікарів 11-річна дівчинка поборола страшне онкологічне захворювання

animatori-optimized

У Регіональному медичному центрі родинного здоров’я провели четверту успішну трансплантацію кісткового мозку. Цього разу, маленькая Юлія поборола страшне онкологічне захворювання та починає нове — здорове життя. Як наразі себе почуває дитина, дивіться в ексклюзивному сюжеті ІА "Дніпро Оперативний". 

Рік тому у маленької Юлії виявили рак, та з того часу протягом 12 місяців вона вела справжню боротьбу за життя, яку їй допомогли виграти фахівці Центру. Лікуванням дівчинки займалися одразу декілька команд спеціалістів: онкологи, гематологи, дитячі хірурги та лікарі-рентгенологи.

Наразі, щоб відсвяткувати перемогу Юлії, персонал Центру підготував для неї справжнє свято з повітряними кульками, аніматорами та смачним тортом. Дівчинка обійняла всіх своїх рятувальників у білих халатах, і за довгі місяці щиро та радісно посміхнулася. Мама дитини Тетяна розповіла, що маленька Юля вважає своїх лікарів справжніми янголами, що живуть на землі.

Привітати дівчинку прийшли й інші пацієнти центру, які стали для неї справжньою родиною.

onokoxvori-diti-optimized

Наприкінці свята Юля подарувала всім свій улюблений та символічний вірш, який має назву "Цінуй життя".

Зазначимо, що під час лікування дівчинка продовжувала шкільне навчання, а також любила слухати пісні Наталії Могилевської, яка навіть записала для неї відео зі словами підтримки.