У Дніпрі завдяки пильності та допомозі городян диверсантів виявляють вчасно

бинок

У Дніпрі завдяки пильності та допомозі городян поліція виявила і вчасно затримала диверсантів.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Друзі! Хочемо подякувати за вашу пильність та допомогу. Ми працюємо. І є ось такі результати за минулу добу", - повідомили у поліції.

Згідно з інформацією, на вулиці Юрія Савченка патрульні помітили громадянина, який підозріло поводився. Його зупинили. Під час поверхневої перевірки у нього виявили 3 мобільних телефони та бінокль. Під час спілкування 23-річний чоловік намагався щось видалити з телефона.

диверс2

До патрульних звернулися небайдужі громадяни і повідомили, що протягом кількох днів бачать невідомого, який щось записує. Поліцейські обстежили прилеглу територію та виявили чоловіка, схожого за прикметами. Під час поверхневої перевірки в мобільному громадянина виявили фотографії стратегічних об'єктів міста.

диверс3

Також мешканці проспекту Слобожанського звернулися до патрульних і повідомили, що були свідками того, як невідома жінка під час розмови по мобільному доповідала про розташування та наявність військових у місті. Екіпаж виявив вказану особу. Жінка нервувала та постійно плуталася у поясненнях.

диверс4

Усіх затриманих патрульні доставили до відділків поліції.

Раніше ми повідомляли, Сприймати сигнали "Тривога!" максимально серйозно: попросив городян мер Дніпра.