У Дніпропетровській області будівництво магістрального водогону триває цілодобово

mysm-800x800

Сніг, крижаний дощ та морози – в таких умовах цілодобово працюють будівельники над спорудженням магістрального водогону в Дніпропетровській області. Про це пише «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку “Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України”.

Наразі виконують роботи на насосних станціях, камерах обслуговування, проколах під дорогами. Додалась і додаткова робота: необхідно збивати лід з арматури, обігрівати бетонні конструкції. Після танення льоду та снігу відкачають воду.   

Магістральний водогін – це один з найважливіших проєктів Агентства відновлення. Його протяжність становить 145 кілометрів (понад 300 км трубопроводу в одну нитку). Уже влаштували 93% трубопроводу. На трьох ділянках водогону працює майже 1000 людей та 400 одиниць техніки.

Агентство відновлення почало працювати над проєктом з перших днів після підриву Каховської ГЕС. Паралельно з проєктуванням розпочалося будівництво.

Тим часом на кожній із ділянок працюють інженери-консультанти та представники незалежного технагляду.

Нагадуємо, що через підрив росіянами Каховської ГЕС близько мільйона людей з Кривого Рогу, Марганця, Нікополя, Томаківки, Покровська, Мар’янського та інших прилеглих населених пунктів залишилися без води.

За матеріалами Наше Місто.