У Дніпропетровській області пройшли Всеукраїнські змагання з дзюдо серед хлопців та дівчат віком до 21 року

dziudo

На Дніпропетровщині пройшли Всеукраїнські змагання з дзюдо серед хлопців та дівчат віком до 21 року. Цей масштабний турнір став справжнім святом спорту, адже зібрав близько 200 учасників з усіх куточків України. Детальніше про змагання розповідає «Наше місто» з посиланням на Відкритий.

kubok11

Для багатьох учасників, цей турнір –  шанс не лише продемонструвати свою майстерність та силу волі, але й здобути заповітне звання майстра спорту. Цього почесного титулу удостоїлися чемпіони у кожній ваговій категорії.

Підтримати юних спортсменів завітали легенди українського дзюдо: перший чемпіон світу Георгій Зантарая та дворазовий призер Олімпійських Ігор Роман Гонтюк.

dziudo-koshliak

-Вражений рівнем підготовки та якістю боротьби, яку продемонстрували юні дзюдоїсти. Саме в таких залах, на таких змаганнях народжуються нові зірки, які вже за чотири роки зможуть здобувати перемоги для України на Олімпійських іграх, – зазначив Президент Федерації дзюдо України Михайло Кошляк.

kubok1

Змагання стали справжнім святом спорту, яке подарувало глядачам незабутні емоції, а юним дзюдоїстам – цінний досвід та омріяні нагороди.

kubok2

Протягом дня дзюдоїсти розіграли медалі у 14 вагових категоріях:

юніори: 60 кг, 66 кг, 73 кг, 81 кг, 90 кг, 100 кг, 100 кг;
юніорки: 48 кг, 52 кг, 57 кг, 63 кг, 70 кг, 78 кг, +78 кг.
Фото Відкритого та Федерації дзюдо України.