У Кам'янському сварка між жінками закінчилася вбивством

нож

У Кам'янському за вбивство місцевої мешканки поліцейські затримали 61-річну жінку. Зловмисниця під час конфлікту підозрювана схопила ніж та вдарила потерпілу у груди та втекла, повідомляє Gorsovet.

Поліцейські встановили, що злочин стався 1 грудня близько 19:00. Жінки перебували в гостях у знайомого чоловіка, де між ними виникла сварка. Під час сутички підозрювана схопила ніж та завдала 49-річній жінці смертельне ножове поранення. Зрозумівши, що накоїла, вона втекла з місця злочину, - йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

За даними поліції, повідомлення про злочин надійшло до поліції 2 грудня близько 5:20 від доньки померлої. Поліцейські оглянули місце злочину, зібрали речові докази та довели причетність підозрюваної до злочину. 

2 грудня за погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою їй повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині знайшли бойову частину від ворожої ракети.