У Керчі неподалік від кримського мосту пролунав потужний вибух

крімский мост

Увечері четверга, 18 серпня, у ЗМІ з'явилася інформація про вибухи у Криму. Цього разу "бавовна" сталася у Керчі - місті, де розташований кримський міст, повідомляє Gorsovet.

У місцевих телеграм-каналах повідомляється, що мешканці Керчі та сусідніх населених пунктів чули потужний вибух.

"Керівництво" Криму запевняє, що спрацювали системи ППО

Небезпеки для міста та мосту немає, - повідомив радник "голови" Криму Олег Крючков.

керчь1керчь

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк сьогодні анонсував "яскравий" оксамитовий сезон у Криму. Він запевнив, що Україна зробить усе для ліквідації військових об'єктів та незаконно збудованих мостів на півострові за роки окупації. За його словами, Київ продовжить наполягати на добровільному демонтажі москвою незаконно споруджених об'єктів. Якщо ворог не погодиться - у хід підуть інші заходи.

Ми це робитимемо якимось чином. Ми попросимо сонце, вітер, воду і навіть тютюнові вироби, щоб вони ефективно відпрацьовували по складам з боєприпасами. З іншого боку, ми й надалі наполягатимемо, щоб росія добровільно демонтувала всі незаконні бази та мости , які за вісім років там зробили у Криму, - заявив Подоляк в інтерв'ю 24-му каналу.

Нагадаємо, з Криму втекли "керівники" півострова. Для їхньої "евакуації" перекривали кримський міст. Також ми повідомляли, що до Дня Незалежності окупанти готують масований обстріл України ракетами С-300.