У Києві та Одесі екстренно вимикають електрику, через що пішоходи потрапляють під колеса авто

ніч дтп

У Києві екстрено вимикають електрику, адже в столиці ушкоджені 60% трансформаторів. Нестачу обсягу споживання нині оцінюють у 50%. Втім ремонтні роботи продовжують.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на ДТЕК.

У Києві відбуваються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють», — йдеться в повідомленні.

Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК «Укренерго», іншими екстреними службами й органами державної влади продовжують працювати для відновлення електропостачання столиці.

Зазначимо, з 10 жовтня по 19 грудня українська енергетика пережила дев’ять атак російських терористичних військ. Ситуація в енергосистемі України погіршилася після російської атаки 19 грудня. Складна ситуація у Києві та області, адже в столиці ушкоджені 60% трансформаторів. Нестачу обсягу споживання нині оцінюють у 50%. Втім ремонтні роботи продовжують.

Естренні вимикання світла позначаються на зростанні ДТП за участю пішоходів на неосвітлених вулицях. 

Так, у Броварах 24 грудня пішохід поплатився життям  на неосвітленій дорозі. Водій авто  скоїв наїзд на чоловіка, який перетинав дорогу у невстановленому місці.

Увечері 24 грудня в Одесі пішохід загинув під колесами автомобіля на неосвітленій дорозі. 46-річний водій автомобіля Lexus не помітив у темряві 70-річного чоловіка, який перетинав дорогу, і збив його.

Раніше ми повідомляли, Через знеструмлення деякі будинки Дніпра залишилися без тепла та водопостачання. Адреси

Новорічна ніч пройде у супроводі комендантської години