У КП "Теплоенерго" звернулися до мешканців Дніпра з приводу тарифів та боргів

батарея

У Дніпрі стартував опалювальний сезон, згідно з розпорядженням міського голови Бориса Філатова. Всі системи заповнені і поступово тепло вже почало з’являтися в домівках містян, повідомляє Gorsovet з посиланням на Наше місто.

Зима обіцяє бути важкою й перед нами стоїть задача підтримати наших комунальників, які роблять усе від них можливе, щоб забезпечити місто теплом. Найкраща підтримка - сплата поточних рахунків за тепло, а також поступова віддача боргів, які накопилися.

Який зараз у Дніпрі діє тариф на опалення від КП "Теплоенерго":

Тариф для населення складає 1741,32 коп за 1 Гкал. Він не буде змінюватися протягом усього опалювального сезону.

Борги:

Загальна заборгованість споживачів за послуги з постачання теплової енергії, яких обслуговує КП "Теплоенерго" станом на 1 листопада 2022 року складає 1 млрд 341 млн грн. З них заборгованість населення 1 млрд 114 млн грн.

Що робити, якщо є накопичена заборгованість:

З метою підвищення платіжної дисципліни працівниками КП "Теплоенерго" завжди вживаються усі передбачені чинним законодавством заходи. Якщо у Вас вже є накопичена заборгованість, пропонується укласти договір реструктуризації.

Для цього необхідно звернутись до абонвідділу за адресою вул. Глінки 15 А.

Які документи потрібні:

  • копію паспорта;
  • копію ідентифікаційного коду;
  • довідку про склад родини;
  • довідку про доходи за останні 6 міс. усіх зареєстрованих повнолітніх осіб (якщо будь-яка повнолітня особа не працює або працює неофіційно, необхідно пред’явити копію  трудової книжки та довідку з центру зайнятості про те, що особа не отримує матеріальну допомогу).

В КП "Теплоенерго" розуміють важкий фінансовий стан багатьох містян і просять сплачувати по можливості. Маленькими сумами, трохи наперед чи недоплачувати, але головне - сплачувати!

Нагадаємо, попри труднощі воєнного часу у Дніпрі продовжують виконувати доручення Філатова.