У Марганці поліція затримала серійних квартирних крадіїв

мпрг2

У Марганці двоє чоловіків скоїли низку квартирних крадіжок. Вони діяли окремо, але за однаковою схемою: проникали в квартири місцевих жителів, поки ті були відсутні, та виносили побутову техніку й інструмент, повідомляє Gorsovet.

Поліцейські встановили, що перший підозрюваний - 35-річний чоловік, обґрунтовано підозрюється у скоєнні восьми квартирних крадіжок. Він переховувався від органів слідства та був оголошений у розшук. Підозрюваного розшукали та вилучили викрадене майно. Чоловіку обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Другий підозрюваний - 44-річний місцевий мешканець, причетний до скоєння двох квартирних крадіжок. Злодій заліз до квартири сусідів на другому поверсі через балкон та обікрав їх. З осель виніс побутову техніку та інструмент. Всі викрадені речі поліцейські вилучили, йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

19 грудня слідчими за погодженням із окружною прокуратурою обом фігурантам оголосили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зараз затриманих перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста,  вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

мпргмпрг1

Нагадаємо, під Кам'янським під час пожежі загинув власник будинку.