У Мелітополі підірвано колаборанта: сидіти рівно він точно не зможе

Шостак-Олег

Сьогодні у колаборантів підгорає «заднє місце». В прямому сенсі. «По заслугам» отримав один з очільників виборчого штабу «єдиної рассєї» — керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передає Gorsovet.

Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу «МТВ-Плюс». Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до «расєї». Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно — його частину тіла для сидіння буквально підірвано", - повідомив Федоров.

Нагадаємо, також цього тижня підірвали головний штаб «єдиної расєї» по пр. Б. Хмельницького у Мелітополі. Лігво рашистів у самому центрі міста з цілодобовою охороною! Саме там орки формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців. Підсумок: налякані окупанти зрозуміли, що навіть озброєним до зубів безпечного місця на українській землі їм не знайти.

Минулого тижня: спалили будинок колаборантки — співмешканки окупаційного коменданта одного з селищ Мелітопольського району, яка всіма способами активно готувалась до «голосування». Плюс підрізали ножем двох поплічників окупаційної «влади», які наввипередки бігали по селам з незрозумілими «списками». Підсумок: мінус всі мешканці декількох населених пунктів, які в подальшому навідріз відмовляються допомагати окупантам.

Тож полювання на організаторів референдуму триває.