У міській дитячій лікарні Дніпра функціонує надсучасне відділення

milana

У одній з дитячих лікарень Дніпра працює унікальне дитяче відділення, де маленькі пацієнти проходять реабілітацію за новітніми методиками на сучасному обладнанні. Більш того, це відбувається у ігровій формі, а під час занять малеча має нагоду навіть поплавати у басейні. Детальніше про це – в матеріалі “Наше місто”.

Мілана вже десять років займається танцями. Дівчина – переможниця численних фестивалів та конкурсів. Так, нещодавно у Турції колектив, в якому займається Мілана взяв гран-прі. На жаль, під час одного з тренувань вона отримала серйозну травму коліна. Наразі проходить реабілітацію в одній з лікарень Дніпра.

 
- Після дня народження я поїхала на тренування, ми танцювали і я отримала травму коліна, – розповіла Мілана. –  В мене перелом без зміщення та травма суглоба. Це сталося ще у січні. Після лікування я потрапила у це відділення на реабілітацію. Щодня проходжу декілька різних занять. Вони відбуваються в ігровому форматі, це мені дуже подобається. В результаті реабілітації мені вже значно краще. 

 

Продовження читайте за посиланням.