У місті Дніпро продовжується облаштування об'єктів за допомогою потужних генераторів

photo_2024-01-26_14-43-07

Попри те, що опалювальний сезон в самому розпалі, у Дніпрі продовжують активно проводити ревізію у котельнях. Мета цих робіт – забезпечити надійну роботу системи опалення та безперебійне теплопостачання містян, про Новини Дніпра повідомляє «Наше Місто».

На одній з таких котелень у Дніпрі проводять ревізію підживлювального насосу. Майстер теплової дільниці Наталія Голдіна розповіла, що котельня забезпечена всім необхідним для оперативної проведення ремонтних та ревізійних робіт.

photo_2024-01-26_14-43-04

Крім того, у Дніпрі продовжують встановлювати генератори на обʼєктах теплопостачання міста. Це потрібно для того, щоб при відключеннях електроенергії врятувати систему опалення від розмерзання.

Дизельні установки встановлюють не тільки на великих котельнях та ТРП, а навіть на обʼєктах, які подають тепло невеликій кількості містян.

photo_2024-01-26_14-43-05

Директор КП «Теплоенерго» ДМР Андрій Клименко, який 27 січня є черговим по місту, розповів, що ревізія котельень та встановлення генераторів є важливими заходами для забезпечення надійності теплопостачання в Дніпрі.