У “Нафтогазі” розповіли, чи зростуть ціни на газ у новому опалювальному сезоні

газ свет

“Нафтогаз” запевнив, що ціни на газ для українських споживачів залишаться незмінними до кінця квітня наступного року. Компанія активно працює над підготовкою до опалювального сезону, збільшуючи видобуток власного газу та заповнюючи газові сховища. Про це заявив голова “Нафтогазу” Олексій Чернишов під час виступу на Конгресі місцевих та регіональних рад, пише «Наше місто».

Урядом було прийнято рішення про встановлення єдиної ціни на природний газ для всіх побутових споживачів на рівні 7,96 гривні за кубічний метр. Ця ціна діятиме до завершення наступного опалювального сезону.

«Нафтогаз заявляє, що ціна на газ для населення залишиться незмінною протягом наступного опалювального сезону. Компанія гарантує стабільні тарифи та закликає українців не хвилюватися щодо зростання вартості комунальних послуг», – заявив очільник групи “Нафтогаз” Олексій Чернишов.
“Нафтогаз” активно працює над забезпеченням стабільного постачання газу в Україні. Компанія збільшує власний видобуток, заповнює підземні сховища і тісно співпрацює з місцевою владою. Це робиться для того, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон та покращити розрахунки за спожитий газ.

Природний газ залишається надійним джерелом енергії для всіх споживачів, і Україна планує вже другий рік поспіль забезпечити себе власним газом на опалювальний період.

За матеріалами Наше Місто.