У Нікополь прилетів ворожий снаряд з книжкою російського письменника всередині. Фото

MyCollages - 2022-11-06T195544.839

Під час одного з обстрілів у Нікополь прилетів ворожий снаряд з "сюрпризом". Під час обстеження залищків боєприпасу волонтери виявили у ньому томік творів російського письменника Льва Толстого, повідомляє Gorsovet.

Цю історію розповів відомий у Нікополі активіст, а зараз військовослужбовець ЗСУ Ігор Радченко. За його словами, волонтери хотіли перетворити залишки снаряду на "чарівну лампу антистрес".

Ви не повірите, але до нас в Нікополь залетів снаряд з подарунком. Коли нам його передали, щоб перетворити його на чарівну "лампу антістрес", яку ми виставимо зовсім скоро на нашому благодійному аукционі, з нього ми виковиряли справжній томік Льва Толстого. Це не розіграш. Ми дійсно з Yaroslav Belogurov , єлє виколупали його з дна снаряду. Не знаю як він туди потрапив. Чи росіянин вирішив надіслати нам книгу російського імперця, як рекламу "руського міра" чи він залетів нашим нікопольчанам в бібліотеку і прям вибрав цю книжечку, яка була йому ближче до душі ми не знаємо.
Але подумали, що це може бути класною історією нашого аукціону, якою варто поділитись з вами, - написав у соцмережі Радченко.

У свій допис від додав фото залишків снаряду та томіку Толстого.

снарснар1снар2

сна

Нагадаємо, мінометники бригади з Дніпропетровщини б'ють ворога на Бахмутському напрямку.