У Нікополі чоловік вбив сусідку у ході побутового конфлікту

1633407422_34-pro-dachnikov-com-p-foto-nozha-v-ruke-doma-foto-41

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 22 серпня. Чоловік загиблої повідомив, що прийшов з роботи та виявив дружину мертвою. Про це повідомляє Gorsovet.

Як пише прес-служба ГУ НП Дніпропетровської області, чоловік ножем завдав сусідці ножові поранення в шию та груди, внаслідок яких жінка померла. Після скоєння злочину він забрав її майно і втік.

Відомо, що поліцейські виявили в квартирі тіло 55-річної жінки з ножовими пораненнями. Вони з’ясували, що смертельні тілесні ушкодження жінці завдав 38-річний місцевий житель. Між сусідами виник конфлікт, під час якого чоловік  завдав потерпілій численні удари ножем. Коли жінка померла, зловмисник забрав з квартири телевізор, телефони та телевізійну приставку, після чого пішов з місця злочину.

Вже за кілька годин поліцейські затримали підозрюваного. Як стало відомо, чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини. Знаряддя злочину і викрадені речі вилучено.

Зловмиснику повідомили про підозру. Наразі йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.  Слідство триває.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі затримали горе-мінера