У Нікополі російські снаряди поцілили у аптеку КП "Фармація" - Лукашук

photo_2022-08-22_18-05-15

У Нікополі рашисти розбомбили аптеку обласного комунального підприємства «Фармація».

Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, передає Gorsovet.

Думаєте, це якийсь військовий об‘єкт, на якому переховувалися «неонацисти»? Ні, це аптека обласного комунального підприємства «Фармація» у Нікополі.

Вночі в неї поцілили російські снаряди, суттєво пошкодивши будівлю. В даху нині 2-метрова діра. Також росіяни «звільнили» приміщення від вікон і дверей. Аптека ж, напевно, становила неабияку загрозу для мешканців міста. Не здивуюсь, якщо окупанти прозвітують, що знищили цілу біолабораторію", - написав Лукашук.

За його словами, медикаменти вціліли, люди не постраждали. Наразі проблем з ліками ані в Нікополі, ані в Нікопольському районі немає.

photo_2022-08-22_18-05-20

Саме обласне комунальне підприємство «Фармація» забезпечувало міста і села області медпрепаратами в перші тижні повномасштабного вторгнення рф в Україну, поки більшість приватних аптек були зачинені.

Навмисне знищення цивільних об‘єктів російською армією вбивць і мародерів – по-іншому не назвати. До цього неможливо звикнути і це неможливо пробачити. 

Кожен російський окупант разом зі своїм військово-політичним керівництвом мають опинитися в Гаазі", - підсумував Лукашук.

Раніше ми повідомляли, ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту в Херсоні: уламки розліталися далеко.

В Енергодарі окупанти обстріляли ТЕС: є загиблі.