У Нікополі волонтери назвали авто на честь 9-річного хлопчика, який віддав гроші на авто

аре

Зворушливу історію розповіли про звичайного 9-річного хлопчика із Нікополя Дніпропетровської області. Даня віддав волонтерам для фронту гроші, які довго збирав та які мріяв витритити на своє сокровенне. Хто ж цей хлопчик та як все було, кореспондент  Горсовета  дізнався на ФБ сторінці начальника Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка.

Машину, яку купили для фронту волонтери Нікопольщини, а назвали її «ДаняМобіль». Це бойове авто уже згодом відправиться на фронт, його назвали на честь звичайного хлопчика Дані Балагуша.

Як стало відомо, сам Даня зараз далеко від рідного Нікополя та своєї родини. Батьки вирішили, що хлопчику буде безпечніше знаходитися під час війни за кордоном.

машии

Даня дуже не хотів залишатися в чужій країні, коли на його Батьківщину напав ворог. Він просився додому і навіть казав, що може бути розвідником. Говорив:

«Я ж маленький, і ворог не запідозрить мене».

Даня під час розмови розповів, що не вважає свій вчинок чимось надзвичайним. Він так зробив, бо зараз в Україні війна і дуже мріє про Перемогу.

Зворушливу історію, від якої мурахи по тілу, дивіться у відео.

 

Нагадаємо, раніше ми писали Знову горе: після обстрілів знайшли тіла 2-річної та 17-річної дівчат   Окупанти закрили проїзд під Запоріжжям: люди кілька днів без води та їжі