У парку ім. Шевченка у Дніпрі до Дня Незалежності України влаштували фестиваль народного українського мистецтва «PARK DNIPRO FEST»

Дніпро святкує 33-тю річницю Незалежності України. З цієї нагоди у парку ім. Т.Г. Шевченка влаштували фестиваль народного українського мистецтва «PARK DNIPRO FEST». Захід організований  комунальним підприємством «Міська інфраструктура» департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради для популяризації української культури. Цього дня на сцені літнього театру парку виступили танцювальні, хореографічні колективи. Також були вокальні номери. Працювала локація майстер-класу із виготовлення патріотичних карамелей. 
 
«До фестивалю долучилися близько 250 учасників. Це не лише творчі колективи дітей, а й дорослих. Найкращі в світі танці — це українські: гопак, подолянка. А як співають наші дівчата та хлопці українські пісні – це треба чути! Неймовірно святкова атмосфера панувала із патріотичним настроєм! Для переможців та призерів підготували медалі і кубки, подяки», — зазначила Ірина Зозуля, організаторка заходів КП «Міська інфраструктура».
 
Учасниця колективу «Водограй» будинку культури «Зоряний» дванадцятирічна Каміла каже: «Разом із нашим керівником підготували три танцювальні номери для фестивалю: «Аркан», «Веснянка» та єврейський танок. Звісно, сподіваємося на перемогу. Приємно було виступити у цей святковий день. Вітаємо нашу рідну Україну із 33-ю річницею незалежності. Віримо у нашу перемогу і захисників!». 
 
Іще одні учасники фестивалю — восьмирічні друзі Михайло і Дмитро. Хлопці виступили на сцені   у складі творчого колективу «Азарт». 
«Виконали пісню «Чорні очка» з танцювальними елементами. Вітаємо нашу Україну з її днем народження! Миру і процвітання», — додали в один голос хлопці.

За матеріалами ДніпроTV.