У Пологах гине мирне населення, залишки їжі та ліків закінчуються

воен

Місто Пологи Запорізької області потерпає від загарбницьких дій окупантів. Другу добу обстрілюють «Червоний виселок», останній обстріл закінчився сьогодні пообіді, надалі ситуація, нажаль, невідома. Обстріл ведеться з Більмацького напрямку, про це повідомляє Горсовет з посиланням на Пік.

Попередньо, на сьогоднішній день відома приблизна кількість серед жертв цивільного населення – 20 осіб. Серед захисників у Пологах полягло 12 солдат (11 – ТРО, 1 – ЗСУ), їх опізнано та передано родинам. Вічна пам’ять нашим хлопцям!... Герої не вмирають! Ви назавжди з нами!

Також, відомо, що наші ЗСУ завдали нищівних втрат ворожому війську в одному з їх місць дислокації. По місту розташовано 8 ворожих блок-постів. 

Світло у більшості населення як і водопостачання - відсутнє. Залишки їжі та ліків закінчаються. Населення міста, як і всього району - у гуманітарній кризі. 

полон

У місті Пологи Запорізької області підірвали Пологівський РТЦК та СП (раніше військкомат).
Як раніше повідомлялося, у Пологах поліцейські відмовилися від співпраці з окупантами. Ті призначили стежити за порядком сепаратистів.

У Пологах військомат сьогодні виглядає ось так. 

воен

Фото оприлюднило місцеве видання ПІК.

полон1

Нажаль, уже не першу добу втрачено зв’язок з місцевою владою в м. Пологи. Ані голова районної ради, ані міський голова ніяк та ні з ким не виходять на зв’язок. 

Зараз місто зайняте окупантами. Там велике скупчення окупантів, які встановили 8 блокпостів. Перевіряють житлові споруди громадян на предмет виявлення військовослужбовців тероборони, активістів. Находячи їх заарештовують.

Також у Пологах залишився неевакуйованим дитячий будинок. Діти у безпеці в обладнаному підвальному приміщенні. 37 дітей кормлять 6 раз в день. Вчора з’явилась електроенергія в дитбудинку. Ворог запропонував харчі, але директор відмовилась їх приймати. Керівництво дитбудинку чекає надання гуманітарного коридору для того щоб евакуювати дітей.

Нагадуємо, раніше ми писали Геннадий Корбан рассказал о ситуации в Днепропетровской области (ВИДЕО) Два ракетні удари: вночі ворог атакував аэропорт у Дніпрі