У Пологах гуманітарна катастрофа: окупанти лютують

стреле

У місті Пологи Запорізької області гуманітарна катастрофа. Вже шосту добу місто пербуває без тепла, водо та електропостачання, їжі та зв'язку. Про це повідомив речник ЗОВА полковник Іван Арєф‘єв, передає Горсовет.

Окупаційні війська РФ поділили місто на дві частини, нікого не пропускають, зробивши перехід для подальшого наступу на Гуляйполе.

Під час ведення оборонної операції, одним з підрозділів ТрО було знешкоджено медичний автомобіль ворога. В ньому перебувало чотири військовослужбовця окупаційних військ.

Після цього солдати РФ почали лютувати та ще активніше залучати підрозділи психологічної боротьби та посили пропагандистську роботу з місцевим населенням.

Зі слів очевидців, солдати-окупанти вибивають двері в домівках місцевих жителів, забираючи телефони і влаштовуючи різного характеру перевірки.

Окрім того, людей з різних тимчасово окупованих населених пунктів у бік Запоріжжя не пускають. Оскільки у Малій Токмачці підірвано міст, громадяни цих населених пунктів їдуть в об’їзд трасою але їх всіх повертають.

Нагадаємо, раніше ми писали У Дніпрі дитячий лікарні та біженцям потрібна термінова допомога