У путіна розпускають фейки про розміщення вогневої позиціі ЗСУ у дворі церкви в Павлограді

град

Міноборони рф заявило, що Збройні сили України розмістили свою вогневу позицію на території церкви у Павлограді. Влада Дніпроптровщини називає це фейком, повідомляє Gorsovet.

У Павлограді Дніпропетровської області на території церкви (вул. Дніпропетровська) націоналісти розмістили вогневі позиції важкої артилерії та РСЗВ, - йдеться у повідомленні ворожого відомства.

Влада Дніпропетровщині називає цю інформацію черговим виданим з боку окупантів фейком.

Чи припине коли-небудь росія брехати? Можливо, але це не точно. З останнього: за даними міноборони рф, на території церкви у Павлограді "націоналісти розмістили вогневі позиції важкої артилерії та РСЗВ". 

Раніше вони писали про важке озброєння в наших музеях, тепер їм вже наші церкви не вгодили. Людям зі здоровим глуздом важко уявити, як в мирному місті у церкві можна розмістити реактивні системи залпового вогню. Але ж ми зараз про росіян говоримо - звідки там здоровому глузду взятися, - прокоментував цю інформацію голова Дніпропетровської обласної ради Микола лукашук.

рф

Нагадаємо, вночі ворог вдарив з "Градів" по житловим будинкам Нікополя та "розсипав" касетні боєприпаси під Кривим Рогом. Також ми повідомляли про те, що стали відомі подробиці про загиблих та поранених при ракетному ударі по Запоріжжю.